Olej
Aminokwasy
Surowce białkowe
Witaminy
Lovit
Charakterystyka Produktu | Wartość Analizy |
---|---|
Zapach | Typowy dla śruty sojowej, bez obcego zapachu |
Kolor | Od jasnożółtego do ciemnobrązowego |
Białko % | >= 46,0 |
Tłuszcz % | 1,5 - 2,0 |
Włókno % | <= 4,0 |
Charakterystyka Produktu | Wartość Analizy |
---|---|
Zapach | Typowy dla śruty rzepakowej, bez obcych zapachów |
Kolor | Od jasnobrązowego z zielonym odcieniem do ciemnego brązowego |
Białko % | 33,0 - 35,0 |
Tłuszcz % | 1,5 - 3,0 |
Włókno % | 12,0 - 14,0 |
Charakterystyka Produktu | Wartość Analizy |
---|---|
Zapach | Charakterystyczny dla śruty słonecznikowej, bez obcych zapachów (pleśni, goryczy, stęchlizny itp.) |
Kolor | Różne odcienie szarości |
Białko % | 37,7-42,9 |
Tłuszcz % | 1-4 |
Włókno % | 15,1-19,9 |
Charakterystyka Produktu | Wartość Analizy |
---|---|
Zapach | Typowy dla soi, bez obcego zapachu |
Kolor | Od jasnożółtego do jasnobrązowego |
Białko % | 44 |
Tłuszcz % | 6,88 |
Włókno % | 4,8 |
Charakterystyka Produktu | Wartość Analizy |
---|---|
Zapach | Bez obcego smaku i zapachu, smak i zapach charakterystyczny dla oleju sojowego |
Numer koloru, mg jodu | < = 70 mgJ2 |
Tłuszcz % | nieobecny |
Charakterystyka Produktu | Wartość Analizy |
---|---|
Zapach | Charakterystyczny dla oleju rzepakowego, bez obcego zapachu i smaku |
Numer koloru, mg jodu | 50,0 |
Tłuszcz % | 0,15 |
Charakterystyka Produktu | Wartość Analizy |
---|---|
Zapach | Charakterystyczny dla oleju rzepakowego, bez obcego zapachu i smaku |
Numer koloru, mg jodu | 50,0 |
Tłuszcz % | 0,15 |